Chadore writes #35 – Even tijd voor het echte leven

Alkmaar prachtstad

Zo ben ik net 2 weken terug en zo kan ik weer afscheid nemen in een paar weken van mijn Nederlandse leven. Het is zelfs voor mij echt even schakelen. Ik bedoel over 4/5 maanden ben ik weer een weekje in Nederland en zal ik goede vrienden toch nog even zien. Deze maand heb ik ook gewijd aan vrienden en familie en ik heb ook nog uren kunnen maken op mijn werk.

Zon, zee en strand!

Vorige week heb ik heerlijk op het strand gelegen, meerdere terrasje gepakt waaronder op het Waagplein en nog een housewarming bezoekje gedaan. Het heerlijke weer moeten we natuurlijk omarmen. Dit is ook mijn laatste week dat ik vrij reizen heb en daarom ben ik richting Den Haag gegaan voor het strand en mijn vriendinnen.

kijkduin

Werken

Na een jaar ergens werken is het toch erg raar dat ik echt vertrek. Het voelt ook minder als ontslag nemen als je het doet om de goede redenen (mijn studie). Zo heb ik meerdere dagen gewerkt en haal ik echt veel plezier uit deze werkdagen. Ik ben deze week de hele week vrij en slechts 3 werkdagen te gaan. Een raar gevoel!

Inkopen

Ik moet zeggen dat deze week meer gepland is voor inkopen, maar vorige week stond ik wel met 22 graden winterjassen te passen in de Decathlon. Deze week is het tijd om de jas te kopen en thermo kleding bij elkaar te zoeken. Dit geeft me nog meer het gevoel dat ik moet genieten van dit heerlijke weer! Winter is coming!

Instagram #AlkmaarPrachtstad

Ik ben wel een beetje door mijn Bali en Singapore foto’s heen. Daarom heb ik besloten om deze week langs mijn favoriete plekjes in Alkmaar te gaan. Alkmaar heeft echt zijn charmes en die wil ik graag met jullie delen! Geen instagram? Rechts op deze pagina heb ik een instagram feed en ik overweeg om de foto’s nog te plaatsen (laat het me weten!).

Mijn buurtje in Alkmaar!

Geef een reactie