Chadore writes #37 – Dubbele gevoel van afscheid nemen

Goodbye

Over enkele dagen is het eindelijk dan zo ver. Ik ga voor een jaar naar het buitenland! Nu ik officieel gestopt ben met werk en mijn lieve vrienden voor de laatste keer heb gezien wordt het gevoel echt wel dubbel.. Een jaar is toch wel erg lang en plekken als mijn baantje zijn gewoon echt nu over. Ik heb echt een geweldige week gehad met veel afscheid nemen.

Afscheid Jaz in the city

The one and only! Ik ben vorig jaar begonnen bij dit nieuw geopende hotel naast de Ziggo dome. Ik was opzoek naar een baan die ik goed kon combineren met een full-time HBO studie. Eenmaal gesolliciteerd bij de receptie en geëindigd in de F&B. We zijn in best een puinhoop begonnen, maar met enkelingen in de F&B hebben we toch een jaar sterk gestaan en dat maakt afscheid nemen moeilijk. Niet meer wekelijks ‘Smooth operator’ zingen op de dansvloer en dansjes wagen met de band of DJ van de avond. Niet te vergeten dat ik nu gewoon een pro ben in Nederlandse biertjes en cocktails uit mijn hoofd kan shaken. Jaz, ik ga je stiekem wel missen. <3

Opening Podium Victorie

3 jaar geleden ben ik als vrijwilliger begonnen bij Podium Victorie. Na een druk Spaans leven miste ik toch iets en ik had nog geen bar ervaring. Toen ben ik terecht gekomen bij de Victorie familie. Toen ik begon werd er al verteld dat ze een nieuw pand zouden krijgen en aangezien ik eigenlijk begin september zou vertrekken vind ik het toch wel tof dat ik de opening heb kunnen meemaken! Benieuwd welke top artiesten er volgend jaar staan!

Victorie

Mijn lieve vriendinnen

Geloof me, niet elke vriendin blijft hangen al ga je een tijdje naar het buitenland. Toch heb ik een paar toppers nog van voor Spanje ( 3 jaar geleden ) die mij echt wel een rot kind vinden dat ik weer vertrek, maar er ook begrip voor hebben. Dit zijn de vriendinnen die waarschijnlijk op mijn bruiloft staan. Deze maand heb ik ze dan ook nog gezien in mijn laatste weekje Nederland en zullen ze heel veel leuke kaartjes ontvangen. Ik ga jullie echt wel missen hoor!

Family first

Eigenlijk was het toch een heel fijn gevoel dat ik deze maand bij mijn ouders heb gewoond. Echte quality time van lekker eten tot samen inkopen doen. De reislust heb ik toch wel een beetje van mijn ouders, want ik was 18 jaar en vloog alleen naar Spanje voor een half jaar. Het waren mijn ouders die zeiden dat ik het moest doen als ik de kans had. Niet dat ze achterblijven hoor. Ik verwacht wel ‘excuus’ trips naar mijn bestemmingen.

 

Geef een reactie