Verblijven in een droomvilla! – Uluwatu

aisis luxry villa

Van simpel tot optimaal luxe. Ik denk in januari dat we al op booking.com deze accommodatie zagen en het was €200,00 voor deze droomvilla. Dus €50,00 per persoon. Toen waren we al aan het springen dat we dat echt moeten doen en zo gezegd, zo gedaan. 4 studenten in een luxueuze villa, het kan allemaal in Bali.

Aisis luxury villas

De villa is gelegen in Uluwatu. Uluwatu staat bekend om de mooie stranden en de villa zelf lag ergens in de bergen. Alsnog slechts 15 minuten rijden naar het strand! Een voordeel aan een accommodatie net buiten een toeristische omgeving is dat je gewoon een Uber of Go-Jek kan pakken en hierdoor ben ik voor €8,00 2 uurtjes de deur uitgegaan! Ik ben naar Melasti beach geweest en aangezien hier geen service is heeft de chauffeur op mij gewacht. Ideaal om even op en neer te gaan om de zonsopgang te kijken!

aisis luxury villa
Ps. Je kan er echt prachtige schelpen vinden!

De villa

Uiteindelijk hebben we ons nog iets extra verwend. Een villa met privé zwembad en 2 verdiepingen was €15,00 p.p. meer en aangezien je dit niet vaak zal doen zagen we dit als een leuk extraatje. De villa bestaat uit 2 grote slaapkamers met een bed waar ik 5 keer in pas en een prachtig uitzicht tot de zee.

aisis luxury villa

In beide slaapkamers had je ook een geweldige jacuzzi! Een bad met een soort massage stand waar je u tegen zegt. We hebben natuurlijk allemaal genoten van de jacuzzi en de hele dag gerelaxt in onze badjas.

Aisis luxury villa Aisis luxury villa

In de avond hebben we ook in het hotel gegeten en het menu bestond uit alle keukens en was gelukkig betaalbaar! Na het eten hebben we een heerlijke latte macchiato naar onze kamer laten brengen en hebben we genoten van het geweldige bed.

Tuin

Het privé zwembad was echt een luxe. Een domper was dat het erg bewolkt was en best koud was buiten door het weer. In de tuin was ook de eetkamer en hier werd om 09:00 ‘s ochtends ons ontbijt geserveerd. 2 medewerkers kwam met twee grote dienbladen onze wafel, cappuccino en fruit brengen. Een echte verwenning en een uurtje later kwamen ze het servies weer ophalen.

Doordat het zwembad in de ochtend erg koud was hadden we besloten om de jacuzzi te vullen en om de 10 minuten richting de jacuzzi te gaan om onze voeten in te dompelen (luxe probleem).

aisis luxry villa

Het is de ideale villa voor een dag om een keer de luxe te ervaren. Ze beschikte ook over een spa en als je dan een massage zou nemen kreeg je een gratis manicure of pedicure erbij. Dus al wil je een complete luxe dag dan is Aisis luxury villas het voor jou!

Informatie

  • Aisis luxury villas
  • Onze villa was €62,00 p.p.p.n. met ontbijt
  • De villa is in Uluwatu (Zuid-Bali) bekend om de stranden.

Geef een reactie